Uncategorized

Jamón & Wine

luis-jamon-and-wineHoudt u van een gezellige babbel na het werk met collega’s en vrienden? Wil u die lange winterse TV-avond wel eens inruilen voor een leuk alternatief in Brussel? Elke maand organiseren enkele gepassioneerde Spanjaarden in de Dublinstraat in Elsene ‘Jamón & Wine’: een zuiders after-work event vlakbij de Europese Instellingen. U kan tussen 18 en 23 uur genieten van verschillende Spaanse en Italiaanse wijnen, lekkere door een professional gesneden jamón, en kaas, speciaal door de kenners uitgezocht. Het gezelschap is erg internationaal, de mensen zijn joviaal, en er heerst een gezellige sfeer. De organisatoren selecteren voor u een vijftal wijnen, die u allemaal kan proeven vooraleer u beslist een glas (3 of 5 euro) of een fles (20 euro) aan te schaffen. Tijdens de novembereditie kon u er ook genieten van cava en ‘trece cántaros Nicolas’ van Vino el capricho. Voor de formule ‘jamón and friends’ betaalt u 35 euro, maar daarvoor krijgt u een fles wijn met glazen, een bord jamón, en een bord kaas. ‘Jamón en friends’ vat de bedoeling goed samen:
mensen samenbrengen en ze laten genieten van de Zuiderse specialiteiten uit Italië en Spanje. En dat zal u merken aan het plezier dat de organisatoren uitstralen wanneer u er de eerste keer binnenkomt. Een aanrader!

Jamón & Wine vindt maandelijks plaats in Atelier Eno in de Dublinstraat 42 in 1050 Elsene. Voor meer informatie zoek ‘jamón and wine’ op Facebook, want een officiële website is er niet. Volgende editie: 8 december