Belangrijk nieuws!

Op 19 en 20 oktober 2019 zijn jullie allemaal van harte welkom op ons jaarlijks degustatieweekend!

Naar hartenlust wijnen proeven in onze gezellige tuin. Weer of geen weer, wij zijn er op voorzien! Inschrijven is niet nodig. Je kan op zaterdag 19 oktober vrijblijvend langskomen tussen 11 en 16u en op zondag 20 oktober tussen 11 en 17 uur in de Bijlokstraat 163, 3020 Herent.

Bovendien hebben we nog een leuk extraatje voor jou: bij aankoop van 12 flessen witte of rode wijn  krijg je er zomaar één fles bij!

Wij kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen,

Het Vino El Capricho team

Ben je op verder zoek naar een activiteit voor een bijzondere gelegenheid? Of wil je een wijnavondje met de collega’s bij je thuis?

Een wijndegustatie is een moment waarbij je het leren kennen van nieuwe smaken kan combineren met het ontmoeten van nieuwe mensen. Wij voorzien telkens enkele heerlijke hapjes zodat u in een gezellige, huiselijke sfeer tot 8 verschillende wijnen uit ons diverse aanbod kan degusteren.

Wij staan steeds open voor uw suggesties! Aarzel niet om ons te contacteren.

glass-for-wine-picjumbo-com

glass-for-wine-picjumbo-com

Tijdens de zomermaanden bieden we een extraatje aan en vinden onze degustaties plaats in onze eigen gezellige tuin in Herent (bij mooi weer althans) met een lekker hapje. We zullen dan uitzonderlijk in het weekend wijndegustaties organiseren in de namiddag.

Ben u benieuwd naar meer? Schrijf dan nu in via onderstaand formulier. Nadien ontvangt u via mail alle praktische info.

Praktisch

Tijdstip: Af te spreken
Locatie: Herent / op locatie / bij u thuis
Aanvangsuur: Winter: 20:00 / Zomer: 14:00
Prijs: €15 per persoon
Aantal deelnemers: Maximum 10

Schrijf je in voor een wijndegustatie

 Op uw locatie Op onze locatie