Het is onvoorstelbaar hoe een stapje in het onbekende zetten, energie geeft en plots een onverwachte wending aan je leven kan geven. Een zestal jaar geleden waagden we de sprong. Een onverwachte familiereis naar het Zuiden, wakkerde onze passie voor Spaanse wijnen aan. Vooraleer we het goed en wel beseften, werden we ondergedompeld in de sommelierwereld en ontstond Vino El Capricho. Letterlijk ‘een extraatje’ en dat is ook de meerwaarde die we aan onze klanten willen bieden.

Door onze zin voor avontuur trekken we maandelijks naar Spanje op ontdekkingstocht. We doorkruisen verschillende regio’s op zoek naar kleine, warme bodega’s die met passie het verhaal achter hun wijnen vertellen. We vinden het heerlijk om op die manier een band te scheppen met de wijnbouwers en gezelligheid te creëren, een sfeer die we absoluut met onze klanten willen delen.

Wie deze sfeer graag persoonlijk wil opsnuiven, nodigen we graag uit voor een wijnproefavond met wat lekkers erbij. Bovendien is het ook de ideale gelegenheid om mensen uit je buurt te leren kennen en verhalen uit te wisselen.

Wijnen met de juiste gerechten combineren is een kunst. Als de juiste smaken samensmelten, creëer je net dat tikkeltje meer voor je gasten. Je kan hierover al heel wat info terugvinden in onze gerechtenwijzer maar wij geven ook graag persoonlijk advies.

Het ‘extraatje’ dat Vino El Capricho aan zijn klanten wil bieden, is gebaseerd op onze eigen ervaringen als familie, het heeft ons dichter bij elkaar gebracht.

Alex Valgaerts
Vino el Capricho
Bijlokstraat,163
3020 Herent